طرز تهیه نان توتک

2008/10/09 در 02:26 | نوشته شده در هنری, ایران, عمومی | بیان دیدگاه
برچسب‌ها: ,

مواد لازم:

آرد 2 پيمانه

نمك 1/4 قاشق چایخوری

بيكينگ پودر 1/2-1 قاشق سوپخوری

تخم مرغ 1 عدد برای تزئين

شير 3/4 پيمانه

كره 1/4 پيمانه

نمك بلوری درشت مقداری برای تزئين

طرز تهيه:

1- فر را روی حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نموده تا گرم شود.

2- آرد و بيكينگ پودر و نمك را با يكديگر مخلوط کرده و دو الی سه بار الك كنيد.

3- وسط آرد را گود نموده, كره را داخل آن قرار داده و با نوك انگشت كره را به خورد آرد دهيد, بطوری كه تمام مواد بصورت گلوله های ريز در آيد.

4- شير را به خمير اضافه كنيد و ورز دهيد. سپس روی سطح صافی كمی آرد پاشيده بعد خمير را با وردنه به قطر نيم سانتی متر باز كنيد.

5- با قالب ستاره يا گل خمير را قالب زده, سينی فر را چرب نموده و خميرهای قالب زده را در سينی قرار دهيد.

6- يك عدد تخم مرغ را با چنگال زده و با يك قاشق سوپخوری شير مخلوط نموده و با برس روی نان ها بماليد. سپس نمك درشت بلوری يا تخم مرغ خرفه را روی نان ها بپاشيد.

7- سينی را در طبقه وسط فر به مدت پانزده دقيقه قرار دهيد، تا نان ها پخته شوند.

منبع: جدیدترین

Advertisements

نوشتن دیدگاه »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s


Entries و دیدگاه‌ها feeds.

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: